Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Peperdure Porsche Total Loss Na Aanrijding Bestuurder Gevlucht

Peperdure Porsche total loss na aanrijding, bestuurder gevlucht

Luxe wagen aangereden en verlaten

Een peperdure Porsche Panamera is zondagavond total loss geraakt na een aanrijding op de A16 bij Rotterdam. De bestuurder van de Porsche is na het ongeval gevlucht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen van het ongeval op zich te melden. Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur op de A16 ter hoogte van Rotterdam-Airport. De Porsche reed over de rechterrijstrook toen deze werd aangereden door een ander voertuig.

Door de klap raakte de Porsche van de weg en kwam in de berm tot stilstand. De bestuurder van de Porsche, een man van 32 jaar uit Rotterdam, is na het ongeval uit zijn voertuig gestapt en weggelopen. De politie heeft de Porsche in beslag genomen en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Schade

De Porsche Panamera is total loss geraakt. De schade aan de auto wordt geschat op enkele tienduizenden euro's. De politie onderzoekt nog of er sprake is van opzet of roekeloosheid bij het ongeval.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen van het ongeval op zich te melden. Wie iets heeft gezien of gehoord wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Komentar